• Grootverbruik meststoffen

  Stimuleer groei met organische meststoffen, geschikt voor hoveniers, groenvoorzieners en boomkwekers

 • Kleinverbruik meststoffen

  Geef uw tuin wat extra's zodat uw planten voldoende en snel kunnen groeien

 • Zoek uw dealer

  Onze producten worden door heel Nederland geleverd. Zoek hier een locatie bij u in de buurt!

Organische tuinmest

Organische tuinmest - organische-tuinmest_mg_4623

Thielen Meststoffen heeft in de winkel in Tilburg een groot assortiment aan organische tuinmest opgenomen. De diverse soorten organische tuinmest zijn allemaal opgebouwd uit organische grondstoffen met een dierlijke of plantaardige oorsprong. Zij bevatten standaard grondstoffen als vinasse, beendermeel, bloedmeel en hoornmeel. Hierdoor is de organische tuinmest van Thielen altijd milieuvriendelijk en biologisch. Breng een bezoek aan de winkel in Tilburg, Noord-Brabant, en laat u adviseren over de vele soorten organische tuinmest. Zowel voor grootgebruikers als voor kleingebruikers zijn er diverse producten leverbaar.

Pagina's

Google pagina's

 • Tuinmest kopen

  Het is zeker aan te raden om u goed te laten adviseren bij het kopen van tuinmest. Ieder product biedt andere mogelijkheden en het team van Thielen Meststoffen adviseert u hier graag over in de winkel in Tilburg. Het grote assortiment aan tuinmest en biologisch en uitsluitend opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen. Hierdoor draagt deze tuinmest bij aan een perfecte humus vorming en wordt het bodemleven weer geactiveerd. Thielen is al vele jaren leverancier van het merk Haima op het gebied van tuinmest. Er zijn diverse producten leverbaar voor klein- en grootverbruikers. De tuinmest is verpakt in PVC-zakken en standaard voorzien van een bemestingsadvies. Tuinmest kopen? Wacht niet langer en kom langs bij Thielen Meststoffen in Tilburg.
 • Tuin bemesten

  Bent u van om plan om het gazon of de tuin te gaan bemesten? Kom dan eens langs in de winkel van Thielen Meststoffen, gevestigd in Tilburg, en laat u adviseren over de mogelijkheden. Binnen de winkel is een groot assortiment aan organische meststoffen opgenomen, geschikt voor kleinverbruik en voor grootverbruik. Als u de tuin gaat bemesten is het meestal van toepassing dat u groei van het bodemleven wilt stimuleren. De producten van Haima zijn hier uitstekend geschikt voor. Zij zijn opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen als hoornmeel en bloedmeel, zijn chloorarm en laten uw tuin weer helemaal opleven. Kies er dus voor om uw tuin te bemesten met organische meststoffen van Thielen en ervaar zelf de prachtige resultaten.
 • Meststoffen Brabant

  Bent u op zoek naar een leverancier van meststoffen in Noord Brabant? Dan bent u bij Thielen aan het juiste adres. Binnen de ruim opgezette winkel aan de Hultenseweg in Tilburg kunt u namelijk terecht voor een professioneel samengesteld aanbod van organische meststoffen, onder andere van het merk Haima. Deze meststoffen worden niet alleen in Brabant, maar middels diverse dealers zelfs door heel Nederland verkocht aan zowel agrariërs als aan particulieren en bedrijven. Alle meststoffen zijn chloorarm, stimuleren het bodemleven, en zijn opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen zoals hoornmeel, beendermeel, vinasse-extract en bloedmeel. Kom langs in de winkel in Brabant of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
 • Milieuvriendelijke meststof

  Naast het aanbod aan diervoeders en Aubiose hennepstro kunt u bij Thielen ook terecht voor milieuvriendelijke meststof. Binnen het assortiment zijn diverse organische producten opgenomen welke zeer geschikt zijn voor landbouw en (moes)tuin. De milieuvriendelijke meststof welke verkrijgbaar is bij Thielen is chloorarm, stimuleert het bodemleven en is langwerkend. Deze meststof bevat geen dierlijke mest maar natuurlijke grondstoffen zoals bloedmeel, hoornmeel, vinasse-extract en beendermeel. Kom langs in de winkel in Tilburg en laat u adviseren over milieuvriendelijke meststof of zoek de dichtstbijzijnde dealer bij u in de buurt.
 • Meststoffen Tilburg

  Thielen, gevestigd in Tilburg, is al vele jaren door heel Nederland leverancier van organische meststoffen geschikt voor landbouw en tuin. Binnen de ruim opgezette winkel in Tilburg en de diverse verkooppunten door het hele land kunt u terecht voor een professioneel samengesteld aanbod aan organische meststoffen opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen zoals vinasse, bloedmeel, beendermeel en hoornmeel. Alle meststoffen zijn netjes verpakt in PVC-zakken en allen voorzien van een duidelijk bemestingsadvies. Daarnaast zijn ze biologisch, langwerkend, chloorarm en activeren zij binnen een mum van tijd het bodemleven. Benieuwd naar de mogelijkheden van meststoffen binnen uw situatie? Neem dan contact op of kom langs in de winkel in Tilburg.
 • Organische meststoffen

  Bij Thielen kunt u terecht voor een groot aanbod aan organische meststoffen, onder andere van het kwaliteitsmerk Haima. Alle meststoffen zijn standaard opgebouwd uit organische grondstoffen zoals beendermeel, vinasse, bloedmeel en hoornmeel. De organische meststoffen welke bij Thielen worden geleverd bevatten geen dierlijke mest. Zij komen langzaam vrij zodat een langdurige werking kan worden gegarandeerd met een goede humus vorming, geen verbranding en ze zijn allen chloorarm. Hierdoor zijn de meststoffen biologisch en milieuvriendelijk. Er zijn zowel verpakkingen voor kleinverbruik als voor grootverbruik in de winkel aanwezig en het team van Thielen adviseert u graag over de vele mogelijkheden om groei van uw gazon of tuin te stimuleren.
 • Bemesting gazon

  Thielen Meststoffen levert al vele jaren bemesting voor het gazon aan zowel particulieren als hoveniers, groenvoorzieners en boomkwekers. Alle meststoffen zijn milieuvriendelijk en voorzien van een duidelijk bemestingsadvies. In de winkel in Tilburg kunt u terecht voor een advies over de vele soorten bemesting voor uw gazon zodat u vrij eenvoudig groei kunt stimuleren. De bemesting producten voor het gazon worden in zowel kleine als grotere verpakkingen aangeboden tegen uiterst scherpe prijzen.
 • Bemesting tuin

  Thielen, gevestigd in Tilburg, is al vele jaren leverancier van bemesting voor gazon en tuin. In de winkel aan de Hultenseweg kunt u terecht voor diverse organische meststoffen welke allen zijn opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen. Er is tuin bemesting geschikt voor grootverbruik en voor kleinverbruik en het team van Thielen informeert u graag over de verschillende mogelijkheden. Geef uw tuin wat extra's met organische tuin bemesting van Thielen Meststoffen.
 • Gazon onderhoud

  Thielen Meststoffen is gespecialiseerd in gazon onderhoud. Het toepassen van de juiste meststoffen kan erg bepalend zijn voor de uitstraling van uw gazon. Bij Thielen kunnen zowel grootverbruikers zoals hoveniers en boomkwekers maar ook particulieren terecht voor meststoffen ten behoeven van gazon onderhoud. Alle meststoffen zijn volledig milieuvriendelijk en worden in verpakkingen vanaf 25 kg. aangeboden. Breng eens een bezoek aan de winkel aan de Hultensweg in Tilburg en laat u adviseren op het gebied van gazon onderhoud door het vakkundige team van Thielen.